Henvisninger

Inspirations- og materialehjemmesider

Her er jeg ved at leve en liste over hjemmesider hvor man kan arbejde med programmering

NavnBeskrivelseMålgruppe
ScratchMassachusetts Institute of Technology; MIT’s bud på en programmeringsplatform til børn og andre barnlige sjæle. Indskoling og op. Med støtte kan også mindre børn benytte systemet.
BørnebiffenFilminstituttet har udviklet en gratis app med mere end 400 kortfilm og sjove og lærerige aktiviteter, der tager udgangspunkt i film.Udviklet til brug i dagtilbud, og kan bruges med UniLogin.
MedierådetMedierådets bud på digitale aktiviteter med digitale medier for 2-6-årige, som kan bruges i hjemmet og i dagtilbuddet.Familier med børn mellem 2-6 år.
iPad i skoleniPad i skolen er som titlen siger en side med inspiration til undervisning, men der er præsentation af apps og service der kan bruges i dagtilbud.Pædagoger og de større børn i dagtilbud.
Ældre projektsider
MIKIMedia in kindergartensSiden eksisterer ikke længere
mPcMdedia playing communitiesSiden eksisterer ikke længere
Digital kulturMedia Playing Communities (mPc) var et EU projekt hvor institutioner fra Ungarn, Romanien, Spanien, Østrig, Tyskland, England, Italien og Danmark deltog. De deltagende institutioner var dels selvejende organisationer der driver daginstitutioner og undervisningsinstitutioner.
Globale kindergartens
Mini makerDen tyske hjemmeside