Puppet Pals

Puppet Pals

Puppet Pals

Puppet Pals er egentligt en kukkasse dukketeater simulator. I Puppet Pals kan man flytte fikurer rundt på ”scenen”, give dem stemmer og samtidig optage det som film. Man kan benytte sig af syv faste figurer i gratisversionen, eller man kan selv lave sine figurer og downloade mange andre figurer i købeversionen.

I gratisversionen af Puppet Pals har man tre forskellige baggrunde til rådighed, men i købeversionen får man mange flere baggrunde til rådighed og man kan lave sine egne med iPad’ens kamera. 

Når man har valgt sine op til otte karakterer og sine op til 5 baggrunde, kan man begynde optagelsen. Det er muligt at pause optagelsen, der ellers laves simultant, mens man taler og flytter figurerne. De optagne film, ligge som videoer i appen, men det er også muligt at gemme dem som film i iPadens kamerarulle.

App’en er anvendelig fra tidligt i vuggestuen til op i skoletiden, hvor børnene bruger den mere og mere selvstændigt. Selv to-årige kan lave egne historier i Puppet Pals efter at have fået vist og afprøvet den sammen med en voksen et par gange. 

Download app’en i App store via fløgende link: https://apps.apple.com/dk/app/puppet-pals-hd/id342076546?l=da